Babyberry szoptatós kendő

Eredeti, tökéletes állapotban lévő Babyberry szoptatós kendő eladó.
Színe: homok szín?.

A babyberry elegáns és praktikus szoptatós kendői a diszkrét szoptatás stílusos kiegészítői. Ráadásul nagyon praktikusak, hiszen 3 különböző módon is tudod használni őket: már a terhesség alatt kismama felsőként, majd később babakocsi árnyékolóként és természetesen szoptatós kendőként is.
Hordd magabiztosan, hiszen segítségével tökéletes diszkrécióban tudsz majd szoptatni bármilyen nyilvános helyen - a legtöbben észre sem fogják venni, hogy mi történik a tágas kendő alatt, így elkerülheted, hogy minden szem rád szegeződjön!
A kendők tervezésekor kerültük a feltűnő színeket és a babás mintákat, helyette a könnyed eleganciát, a nőies kialakítást, a praktikumot és természetesen a kényelmet tartottuk szem előtt.
A babyberry szoptatós kendő teljes diszkréciót biztosít, mert tökéletesen takar elöl-hátul és fazonjának köszönhetően még egy izgő-mozgó nagyobbacska baba sem tudja lerántani - többé nem kell aggódnod, hogy ki mit lát meg, nyugodtan kényelembe helyezheted magad és elég magatokra figyelned.